Tilføj

Politik og Demokrati

Nyheder fra international politik

 • Forlad Venezuela i tiden for blackouts

  Jeg tror, ​​at nogle kender situationen i Venezuela, jeg siger nogle, fordi jeg ved, at Venezuela ikke er universets centrum, og derfor er der mennesker, som ikke engang ved, hvor det er. Mange af dem, der læser mig, føler og...

  Læs mere »
 • Hvordan fik jeg min søn ud af Venezuela

  Efter at have overværet koncerten for humanitær bistand til Venezuela besluttede jeg at afslutte med et brev, som jeg ikke havde været i stand til at afslutte. Hvis du læste publikationen om min odyssé for at forlade Venezuela, var du helt sikkert nysgerrig efter at vide, hvordan det gik...

  Læs mere »
 • Venezuelakrise - Blog 23.01.2019

  I går kl. 11 gik mine brødre ud for at protestere, jeg bad dem venligst gå op til huset, men min søster svarede – hvad skal jeg lave derhjemme? Jeg er sulten, det eneste i køleskabet.. .

  Læs mere »
 • Hvordan var verdenskortet i 1922

  Denne seneste udgave af National Geographic bringer to emner af stor interesse: På den ene side en omfattende rapport om arvemodelleringsprocessen ved hjælp af laserfangstsystemer. Dette er et samlingsobjekt, som forklarer...

  Læs mere »
 • Andre skråninger ved den politiske krise i Honduras

  2009 var det år, hvor den politiske krise i Honduras eksploderede i den nye form for kup, med karakteristikken af ​​et delvist kup, med begrundelser inden for et virvar af love, der beskytter det; selvom det går i stykker...

  Læs mere »
 • Af coups d'etat i Honduras og Paraguay

  Først og fremmest begynder jeg med at præcisere, at jeg kalder det et statskup, fordi efter måneders undersøgelse er Sandhedskommissionens rapport navnet på den honduranske sag, og det er betegnelsen, der...

  Læs mere »
 • Latinobarómetro, 2011-rapport

  Der er et skjult Latinamerika bag det stereotype billede af det XNUMX. århundrede, vi er blevet forvandlet. Mens politikkens svaghed og mistillid overvælder regionens dagsorden, fortsætter fremskridtene stille uden opmærksomhed. Således opstår en region...

  Læs mere »
 • Fra kupper og andre gasser

    Efter at sandhedskommissionens rapport er udkommet, har vi i detaljer været i stand til at læse vidnesbyrdene fra dem, der var på den ene eller den anden side i det, der var den demokratiske krise i Honduras i sidste...

  Læs mere »
 • gvSIG, erobrer nye rum ... Nødvendigt! Kontroversielt?

  Dette er navnet, der er blevet kaldt for den syvende internationale konference om gvSIG, der afholdes i slutningen af ​​november 2011. Dette års tilgang vil give meget at tale om i de private miljøer i de store...

  Læs mere »
 • Den honduranske krise synes at ende

    "Hvis du skal føde leguaner, opdrætter vi leguaner," sagde han. Men der vil ikke være flere dødsfald i denne by på grund af dig. (side 11) "Hvad synes du?" José Arcadio svarede ærligt: ​​- Hundelort. (side 14) -I denne by regerer vi ikke med...

  Læs mere »
 • Honduras: Tilbage i krise er borgerkrig igen en mulighed

  Det er mange dage siden, jeg skrev om dette emne, men de begivenheder, der skete i sidste uge og henvendelser fra gode venner, der kigger ud af dette vindue, har antydet mig, at hvis jeg har noget at sige, så...

  Læs mere »
 • ... dage jeg ikke vil passere ...

  En weekend, afbrudt fra hønsene i Farmville, fra opgaverne, der aldrig ender, fra guirlanderne, der skal hænges på væggen... Selvom den politiske krise er, vil vi alle gerne have, at den dårlige smag endelig forsvinder. Hund…

  Læs mere »
 • Posten 801

  Dette indlæg skal ikke spildes på et forfængeligt emne, men ugen bliver meget travl, hvis jeg vil tage på ferie i fred; så jeg bliver nødt til at snakke mellem linjerne. Som en gæld til kommentaren fra veninden, der spurgte, om min...

  Læs mere »
 • Krisen i Honduras ... fortsætter

  Dem, der rejser, bliver, hvor de er, lufthavne lukket, min søn glad, fordi han ikke vil have sin eksamen. Udgangsforbud i mere end 24 timer, ingen forretning, ingen arbejde, ingen løsning. Resten, bare en fortsættelse af samme roman...

  Læs mere »
 • Ca. 10 løs sætninger af catracha krisen

  …efter at have givet mig selv to klemmer i armen, er jeg endt med at acceptere, at jeg ikke drømte. …hvis Honduras fordømte OAS-brevet med øjeblikkelig virkning, og OAS udviser Honduras, er Zelaya så i luften? …så mange…

  Læs mere »
 • Honduras valgte det tredje alternativ

  "På denne måde informerer jeg dig om, at jeg opsiger brevet fra Organisationen af ​​Amerikanske Stater i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 143, med øjeblikkelig virkning" Kun dette manglede, at skulle åbne en kategori for politik og...

  Læs mere »
 • Honduras: perverske eller levedygtige alternativer

  … du ikke har skrevet til mig i flere dage, tog de dig væk fra internettet? Eller er det, at du er på gaden, eller er det, at du ikke elsker mig længere? med venlig hilsen: din klud af tårer: Honduras-bloggen vendte tilbage til verdensarenaen, efter...

  Læs mere »
 • 6 dage, der har ændret vores liv

  De sidste par dage har været så forskellige, den ene fra den anden. Hver enkelt har haft en forskellig smag, ærgerligt at smagen er så polariseret, mens det søde bliver bittert for nogle, hos andre sker det omvendt. Til…

  Læs mere »
Tilbage til toppen knap