GPS Promark 3, første indtryk

Jeg har allerede fjernet disse legetøj fra boksen, i promark 3 magellan En uge vil vi lave en træning for at se, hvordan det virker. For nu har jeg næppe set videoerne og nogle af deres attributter.

Forfædre af Promark 3.

På samme linje var der tidligere, og der er de sidste:

 • Mobile Mapper Pro, et dejligt legetøj, der gik for US $ 1,500, og som med efterbehandling opnåede submeter præcisioner. Det kunne være base og også rover. I øjeblikket er det ophørt Det var irriterende, at kortet var ukonfigureret, da det startede, måske på grund af en virus, måske på grund af en fejl efter strejken af ​​virksomhedens medarbejdere.
 • Mobile Mapper CX, dette er en forbedret version af Pro, med en antenne kan bruges som geodetisk GPS. Han havde en slægtning kaldet CE, som løb på Windows CE, og som jeg har hørt, viser CX ikke hovedpine af det.
 • 6 Mobile Mapper, dette er en ny linje, Jeg har talt om dette flere gange. Mere eller mindre svarer til Juno af Trimble, selv om det overstiger i præcision. Det kan ikke være base, kun rover og i realtid er en kliknavigator med præcisioner fra 3 til 5 meter.

Hvad er nyt i PM3

Dette bringer tilsvarende funktionalitet til Pro og CX, i modsætning til 6 der bringer Mobile Mapping, kamera, kompas og strejkevagter. For dem, der forsøgte Pro er det meget enkelt, fordi den modus operandi er den samme, forenkle mange trin i menuen, som tilføjes tastaturet og touch screen gør det mere produktivt. Støtter modtagelse og RTK stav ud, promark 3 magellanJeg er ikke sikker på, om den understøtter andre programmer, som f.eks. ArcPad, som MM6 kan gøre. Selvfølgelig software kapaciteter, der bringer (FAST Survey) ikke sammenligne til Mobile Mapping, i konfigurationen, udsigtspunkter og andre hovedpiner at.

Ligesom Pro kan den være base eller rover, den købes i par og kommer i en praktisk lærred taske. Hver enkelt indeholder en antenne, i real time opnår det submetriske præcisioner (hvad profferen gjorde med postprocessen). At forlade en af ​​basen kan give centimetriske præcisioner, også disse grundlæggende data ville medføre, at MM6 ankommer til submétricas som det blev vist i øvelsen tidligere.

Blandt tilbehør er en adapter til at placere den på et stativ, en anden til at støtte den på en stok og også et bånd til at rette det på hånden; et målebånd til at tage antenneens højde, en adapter til forskellige former for USB / Serial-tilslutning. Bl.a. et kabel til antennen, forskellige adaptere til strøm, SD-kort og individuelle vandtætte taske.

Batteriet er af lithium, med mange flere timers varighed, der overstiger forgængerne, der brugte AA; Ved køb af parret kommer en stang, der er nyttig til at placere dem under lignende forhold, når de arbejder på en "stop and go" måde. De bringer softwaren til at gøre efterbehandlingen Mobile Mapper Office, 3.4 version, der allerede understøtter raster data, interaktion med Mapinfo data, shp, dxf og csv; også en anden desktop applikation kendt som GNSS løsninger, som omfatter undersøgelse planlægning kapaciteter. Denne sidste applikation har en meget praktisk inerface, med træk og slip indstillinger, rapporter og isometrisk implementering.

promark 3

Af de bedste i tilbehør, DVD'en med videoer på spansk, med at se det, kan du spare dig selv og læse meget og forstå på en praktisk måde, hvordan det virker. selv om manualen også er meget nyttig. Videoen er ideel til træning, blandt andet et afsnit, der forklarer hvordan satellitkonstellationer arbejder og aspekter, der påvirker modtagelse. Det indeholder også emnerne:

 • Præsentation af udstyret
 • Indledende indstillinger
 • Introduktion til driften af ​​GPS
 • Hvordan man laver statisk løft
 • "Stop and go" undersøgelse og kinematik
 • Software til markundersøgelse
 • Brug af Mobile Mapper Office og anden kontorsoftware
 • Optagelse og håndtering af GIS data

I priserne afhænger af den lokale leverandør, så jeg hørt i mine omgivelser, Mobile Mapper Pro gik US $ 1,500, den MM6 går i 1,200 og Promark3 nær $ 6,000 parret. Ikke dårligt, hvis du mener, at du kan nå centimetriske nøjagtigheder, tilbyder andre mærker ikke udstyr som denne til denne pris.

Hvis jeg skulle sammenligne det med et andet hold, kunne det siges at være næsten som Trimble GeoXH, selvom de ikke er helt ens.

Hvad er næste

promark 3 magellan Vi skal gøre et kursus i weekend med fyrene fra den samlede station og nogle venner interesseret i at lære gratis. Vi er interesserede i at prøve nogle aspekter som:

 • Hvilke præcisioner er under lignende forhold med det udstyr, der findes i kommunerne: MMPro og MM6, sammenligner med RTK af to Promark3.
 • Hvilke præcisioner kan nås i realtid, og hvor funktionelt det ville være at starte under lignende forhold, Garmin Legend i egenskaber større end 3 hektar.
 • Hvilket tab af præcision er der i afstande: 100 meter, en, tre og 6 kilometer.

Samtidig vil vi forsøge nogle afstandsmålere, som efter min mening kunne erstatte Suunto-kompasserne, hvis det er trianguleret nok i byområder. På baggrund af testene vil vi beslutte, hvordan vi skal optimere indsatsen i den landlige undersøgelse, der tager os fra juni til september.

pm3 magellan

Vi får se, hvordan det går.

47 Svar på "Promark 3 GPS, første indtryk"

 1. Tenho um promark 3 2007 og bare agora deixou at arbejde, vil være bange for at se com mudança de satellites.

 2. Ho bisogno di un promark3-controller med fasturvey og overlevelse pr. WinCE 4.0 ripomax yahoo.it paypal pay tak URGENT forsendelse til Italien

 3. Hej, jeg har en Promark 3 Magellan og bor i Medellin Colombia; Hvor kan jeg vedligeholde og opdatere udstyret?

  eller med hvem jeg kan kontakte for at sende det til et andet land, fordi jeg arbejder med holdet, og jeg har brug for det hurtigt

  mange tak
  Jeg vil vente på dit svar

 4. Jeg vil gerne vide, hvordan jeg ser billedet på gps-skærmen promark 3 magellan checkpoint

 5. Jeg behøver at vide, hvordan man konfigurerer for rober og base, og hvordan man kan downloade MAGELLAN-POINTER I WINDOWS 8.1

 6. Jeg skal vide, om du kan downloade punkterne i WINDOWS 8 GPS og konfigurere Robert og BASE ikke være som nogen kan hjælpe mig PLEASE

 7. Jeg har en 220 promark gps dette er nulstillet, og nu når jeg tænder det, passerer det ikke den første skærm, som jeg kan gøre

 8. Jeg vil have en enhed i disse forhold, men det er vigtigt at have mere information som dens installationsvejledning, men også den lille kursus tilbud, jeg vil også gerne vide hvor meget det koster, nyt eller preowned tak på forhånd disse oplysninger tak.

 9. Hej, jeg vil gerne vide mere om dit udstyr, hvor længe det bliver brugt, fordelene, og hvis du kan få flere billeder af dit udstyr og især prisen.

 10. Jeg sælger en mærke 3 EQUIPMENT BRUGT. Hvis du er interesseret, og hvis du har brug for uddannelse på din brug, er det gratis. PRIS TIL AT ENHEDE. Jeg er placeret i kolombien e-mail: fotopacho1hora@yahoo.es

 11. Jeg foreslår, at du bedre går til Mobile Mapper 100 eller noget lignende, fordi Promark3 er en serie, der ikke har nogen fremtid fra Magellan.

 12. interesseret i en fremtid for at købe en gps promark3 rtk med alle sine tilbehør tak.

 13. Hej, jeg har et par PMK3 (8 måneders brug) med tilbehør, software og træning. Jeg er i Bucaramanga (Sder-Col) værdi 11'000.000 (colombianske pesos).

 14. Jeg har en 3 ProMark og jeg har stjålet antennen, spadserestokke og kabler, vil jeg citere tilbehør til at erhverve den brebedad fordi det er meget vigtigt at mit arbejde. tak

 15. Hej Roberto.
  Vi distribuerer ikke udstyr eller tilbehør.
  Det bedste er, at du citerer med distributøren i dit land. Nogle gange har vi kontaktet en distributør i lande, hvor der ikke er nogen eller er inaktiv som i tilfældet med Colombia. Men det har været i ekstraordinære tilfælde.

 16. god eftermiddag, du kunne citere mig et antennekabel til promark 3 udstyr

 17. hvor kan jeg få dvd'en med videoer på spansk om brugen af ​​3 prommark, kan du sælge det til mig tak, jeg vil sætte pris på dine oplysninger atte ing adalberto barriere castan

 18. Jeg tror, ​​der ikke er nogen Ashtech-distributør i Colombia. Du bliver nødt til at finde en nærliggende leverandør, måske Panama eller Venezuela.
  Promark 3 er et hold, der vil blive afbrudt, så jeg anbefaler, at du leder efter nye muligheder som Promark 100 eller Mobile Mapper 100

 19. Jeg vil gerne vide prisen på promark3 Jeg er i Colombia og give den den, jeg får den

 20. Den nemmeste ting er, at du citerer det med din lokale Thales-udbyder

 21. Jeg har brug for tilbud af et GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 22. Jeg har brug for tilbudet af et GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIA

 23. Hej .. Jeg vil gerne hvad vide GPS (Trimble-asttech) Jeg anbefaler at måle jord mere præcist, jeg bor i Colombias topografi er meget groft, der er mange træer, så den satellit modtagelse er ikke den bedste, men jeg ønsker at gøre disse lifte med submeter GPS i resultater, som hvis målt med en totalstation (er, at nøjagtigheden varierer fra mange aspekter og aldrig nøjagtigheden af ​​GPS vil være lig med den af ​​en station, men jeg vil gerne vide, hvad bliver tættere, hvad Det er mere præcist, tak

 24. Jeg har ikke en tutorial til hvad du besætter.
  Men når du køber det udstyr, er der nogle forklarende videoer af de grundlæggende aspekter.

 25. Jeg vil gerne købe et par Promark 3-udstyr, RTK-drift, software og alt tilbehør, hvis du har en tutorial til at vide, hvordan det fungerer. Betalingsmetode Jeg er i Venezuela.

 26. Hilsen, jeg er nødt til at købe en enkelt GPS Promark 3 Thales, type L1, jeg vil gerne vide prisen, kun GPS er påkrævet, de andre elementer er det ikke. Jeg vil sætte pris på dit samarbejde.

 27. Nå, det er svært at vide, det sikreste er, at kablet er beskadiget på det sted, hvor det er tilsluttet, så det mister signalet, når det håndteres. De er ret svage.
  Især fandt jeg ikke Stop og Go-tilstanden meget praktisk, fordi signalet nemt går tabt på steder med forhindringer eller ujævnt terræn.

 28. Hej, som en forespørgsel ville jeg have brug for at vide, hvorfor 3-promarken når jeg bruger den og udfører både kinematiske undersøgelser og stop og gå advarer mig om "linktab" og "ikke kan registrere ekstern antenneforbindelse" eller noget lignende . Hver gang dette sker på tidspunktet for download af dataene til min pc, er punkterne meget forskudt med hensyn til de lettede. Tak! fra Argentina

 29. Du kan indsamle data med kun en, så med Postprocess-programmet (Mobbile Mapper Office) foretager du efterbehandling vedrørende Rinnex-baser, der er tilgængelige på Internettet. Problemet kan være, at du ikke finder baser meget tæt på din undersøgelseszone.

 30. hjertelige hilsener Jeg har i øjeblikket en promark3, og jeg vil gerne vide, om jeg kan foretage en topografisk undersøgelse med en, jeg ved, at det kan udføres som kartogafria, men det giver mig ikke højden, den undersøgelse, jeg har brug for, kræver ikke præcision, og jeg vil gøre det i postforarbejdning, jeg sætter pris på at indikere, hvordan Jeg kan gøre det tak Alvaro Graham

 31. Hvis de ønsker et tilbud, skal de forlade landet, hvor de bor.

 32. Jeg vil gerne vide, om du kan få mig et eksternt antennekabel til mobil mapper pro og hvor meget

 33. f.eks. kan du citere ProMark3 og give et katalog
  af hvad du kan gøre
  Jeg er arkitekt
  omhyggeligt ramme

 34. Hvad vil Roger Hernandez e-mail være? Forlad noget signal for at se, hvad der sker med dit antennekabel

  jose

 35. Hilsen ... Hvordan kan jeg få den hurtige undersøgelsessoftware på spansk? Jeg venter på retninger i min mail ... tak

 36. Hej Joh, jeg har sendt din anmodning og email til en Magellan repræsentant for at komme i kontakt med dig.

  en hilsen.

 37. god morgen vil jeg gerne citere mig et par gps promark 3, for at købe dem så hurtigt som muligt .... .... tak

 38. Det gik meget godt, jeg vil gerne tage lidt tid på at skrive resultaterne. Bortset fra at dokumentere nogle almindelige fejl i brugen af ​​dette udstyr.

 39. Hej Luis, i hvilket land du er, at vide med hvilken distributør at sende dig.

 40. Angiv venligst snarest muligt

 41. Jeg sendte en email til en person, der kan yde støtte til Colombia, da det ser ud til, at den nuværende distributør i det pågældende land ikke er tilgængelig.

 42. GOD KVELD. VÆR DU VELKOMMEN, AT JEG BLE EN ANTENNAKABEL TIL ET PROMARK 3 THALES GPS, OG HVORDAN MYE UDFORTERER DET AT HENTE TIL BOGOTA-COLOMBIA

  Jeg vurderer den leverede forsigtighed.

  Jeg har brug for det meget uheldig.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.