Hvor meget er den software på denne blog

I mere end to år har jeg skrevet om vanvittige emner om teknologier, generelt om software og dets applikationer. I dag vil jeg tage en analyse af, hvad det betyder at tale om software med håb om at danne mening, fremhæve dyder og hvordan de reagerer på den økonomiske indkomst og ord generering af internettrafik i hvert fald med hensyn til annoncering via AdSense .

software Indlæg, der involverer dig Besøg, der involverer dig Indtægter produceret
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
manifold GIS 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
virtuelle Jorden 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
I alt 638 61,420 151.09

nøgleord

Jeg har konsulteret i Google Analytics, baseret på nøjagtigt de sidste måneder 5, ved forespørgsel ved at inkludere ved søgeord og anvender både firmaets navn og hovedsoftwaren. De samlede besøg fra disse søgeord var 113,953, og i alt $ 320.02 ankom med søgeord.

ArcView

Billetterne

Jeg har overvejet de indlæg eller indlæg skrevet på grundlag af kategorierne af sidepanelet, med undtagelse af Mapinfo, som jeg måtte ty til en søgning via LiveWritter, fordi det til dato ikke udgør en kategori.

Besøget

Interessant betyder 61,420 54% af de samlede besøg af søgemaskiner, der bruger søgeord. Hvad kan betyde, at mere end 50% af mine besøgende, der kommer fra Google, kommer på grund af disse 11-programmer.

Indkomsten

Når man sammenligner den samlede indtægt, der kommer fra disse 11-programmer, kommer det ud fra, at den samlede 47% kommer derfra.

software gisMed hensyn til positionering kan vi opdele besøg mellem antallet af indlæg skrevet, det ville give os den lydhørhed, som programmerne skal have, og det er bordet.

AutoCAD har reageret ud over, hvad jeg har talt om ham takket være hans popularitet og ser, at IntelliCAD takker det andet. Derefter fulgte ArcGIS efterfulgt af Google Earth for at lukke de første fire.

Det er nysgerrig, hvordan gvSIG i det spanske medium er bedre placeret end Microstation. Og se hvordan Manifold GIS går i køen sammen med CadCorp, hvilket betyder, at det ikke er en god forretning at tale om software, der ikke er meget udbredt med hensyn til reklameindtægter, men det er en god ting at have scoop.

Under alle omstændigheder er skrive om software en af ​​de første ideer i denne blog. At finde trafik har været god, at finde måder at Google AdSense er nyttigt, men at lære noget nyt hver dag ... det er meget tilfredsstillende.

5 Svar på "Hvor meget koster softwaren i denne blog"

  1. En gammel anmodning håber jeg en dag at glæde hende på.

  2. Jeg må fortælle dig, at jeg læste din blog med en vis frekvens. Og ja, jeg accepterer, at mange af de ting, jeg læser, har at gøre med Autocad og Google Earth, selvom jeg fandt meget interessante artikler, der indeholder sjældne programmer, som af forskellige grunde ikke har haft friheden til at downloade eller at anbefale til mine bekendtskaber.

    Din blog som sådan synes mig et meget interessant teknisk forslag (og hvorfor ikke, af personlige kommentarer), der præsenterer en interessant analyse af programmer af fælles brug og ikke så almindeligt. Selvfølgelig tager du din tid til at finde ud af dem, tror jeg, eller de sender dig oplysningerne, da du på en eller anden måde er involveret. Det er fint, da hensigten er at dele din mening om produkter og teknologier, så andre, vi kender fra et websted og ikke narre på mange sider, som nogle gange vi ikke har tid til at gøre.

    På denne baggrund og forsøger at forstå den endelige betydning af bloggen, skal vi forstå, hvad din annonceindtastning betyder i dit liv (som jeg forestiller mig ikke er større) eller hvor relevant det er for dig. Jeg får indtryk af, at læringsundervisning er den største tilfredshed i dit tilfælde og er pragmatisk, hvilket hverken er godt eller dårligt.

    Jeg må tilstå, at jeg næppe kommer ind i "meddelelserne", medmindre de er relevante for at kende et program eller et produkt. Hvilket bringer mig til følgende anmodning: (Jeg ved, at jeg ikke har dykket inde på siden, men ...) Kunne du foretage en anmeldelse af de bedste produkter, de mest anvendte og mest opdaterede med hensyn til GPS? Jeg vil gerne vide din mening om det og værdiansættelserne for at vide, hvad der er de konventionelle forskelle mellem produkter og deres drift generelt. Jeg lover at se de links, du anbefaler… hahahaha !!! :-))

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.