AutoCAD: Sådan placeres tekst justeret til en lysbue

Lad os antage, at vi har en tekst, som vi vil placere justeret på en lysbuen. Det virker næsten som Corel Draw gør, jeg bruger AutoCAD 2009, selvom kommandoen er ældre end Almeida med sine dårlige ting men jeg bringer det efter at have set flere forespørgsler i fora og Yahoo Answers.

1. Arctext Command

Det er det samme som ArcAlignedText

autocad 2009 tekst kommando

2. Vi vælger buen

3. Vi angiver tekstens egenskaber

 • på buen, under osv.
 • Justeret til højre, venstre eller justeret
 • Kildetype
 • Tekst højde
 • Breddefaktor
 • Forskydning på tekst eller slut
 • Og selvfølgelig skal du placere den tekst, vi ønsker i dette tilfælde placerer jeg du egeomates

4. klar

autocad 2009 tekst kommando

Teksten kan redigeres ved at anvende samme kommando og røre ved det, eller ved at åbne egenskabspanelet.

Det er der, i readme først 🙂

11 Svar på "AutoCAD: Sådan placeres tekst justeret til en lysbue"

 1. Jeg har autocad 2012 installeret på min computer, men efter testtiden er udløbet, hvordan kan jeg aktivere det igen?

 2. Beklager, men jeg tilføjede acetmain.cui-filen og tilføjede båndet Express Tools, dette er kommandoknappen arctext, men når jeg kører fortæller jeg mig, at der ikke er nogen kommando. Hvad vil der mangle?

 3. Jeg har gjort 2 kurser autocad (2006 og 2008) og ingen havde lært mig denne kommando og min mening er meget nyttigt ... Tak så meget. Jeg havde ikke mange problemer for at gøre personlige indstillinger, du har at gå spille med højder og alt, og jeg fik mine indstillinger og hvordan man laver nyheder i tekst placering bue ... Hvis du har andre kommandoer ville sætte pris på meget alle os, der besøger disse websteder for Fortsæt med at lære fra dette komplekse men nyttige program som AUTOCAD ... Hilsner

 4. Hej tak for svaret, jeg har 2009, problemet var, at jeg opdagede, at fra 2007 autokad er EXPRESS TOOLS (fanen, hvor Arctext-kommandoen er placeret) ikke længere i de øverste faner, så skal du downloade en separat fil kaldet «acetmain .cui »og installer den derefter og klar til at genstarte autokaden, og du får en ny fane, der naturligvis er EXPRESS TOOLS.
  Sandheden mange tak for at svare så snart

 5. HELLO UNDSKYLDNING I DENNE SOY NOVATO AutoCAD VIDE jeg kunne ikke finde KOMMANDO selv at sætte kommandoen navn, du ville fortælle mig ikke arbejde TRIN FOR TRIN I DENNE BAR eller padle ER Arctext tak på forhånd

 6. Jeg vil bare efterlade denne kommentar om grupperne, hvor du i dem kan dele ideer og lære. Meget personligt kunne jeg godt lide alt hvad du har præsenteret, og også at du har udført et fremragende arbejde meget professionelt tak og også fortælle dig, at det er første gang, jeg stoppede i dag og ved, at der stadig er gode mennesker. Jeg takker dig igen der, du har min e-mail, hvis du vil have kommentarer David

 7. Det ville være godt, hvis du ændrer kommandoen navn ved Arctext at genkende den på kommandolinjen fulde navn ikke fungerer godt, der skete for mig i min cad 2007 er en iagual takke min forslag, jeg tjente

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.